Ingredients
- Cabbage sheet 6
- Pâté 100 g
- Dried mushrooms in water 6 mushrooms
- Carrot 100 g
- Makers in water 200 g
- Chirveansaouy 2
- Roasted sesame 1 tablespoons
- Mushrooms 2 tablespoons oil
- 2 tablespoons soy sauce
- ½ tablespoons sugar
- Sesame oil 1 tablespoons
- ½ teaspoon pepper powder
- 2 tablespoons vegetable oil
How to make:
- Dried mushroom pâté carrot makers to separate chops.
- Turning moderate vat of hot oil poured
into the mold and pâté moderate boil, add the mushroom flavor with oil, sugar,
soy sauce and pepper powder.
- Then put the carrot makers already a
boil, then turn off the lights.
- Boil boiled cabbage consensus about 2
minutes, then extract the water purifier.
- Reveals cabbage leaves chronh struggling
retail channel to draw from already wrapped RP porcelain wrap and cut into
pieces, and then sort cupboard.
- Pouring a little sesame oil and roasted
royol and leaves chirveansaouy too hot before eating.
Health tips: Cabbage is a dietary fiber, which helps constipation and bloating
relief. Moreover, it is also rich in IFA set of nutrients to the fetus and is
the main ingredient of red blood cells.
គ្រឿងផ្សំ
-ស្ពៃក្តោបស ៦ សន្លឹក
-សាច់ប៉ាតេ ១០០ ក្រាម
-ផ្សិតក្រៀមត្រាំទឹក ៦ ផ្សិត
-ការ៉ុត ១០០ ក្រាម
-មីសួត្រាំទឹក ២០០ ក្រាម
-ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ ដើម
-ល្ងសលីង ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ប្រេងផ្សិត ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ប្រេងល្ង ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ម្រេចម៉ដ្ឋ កន្លះស្លាបព្រា
-ប្រេងរុក្ខជាតិ ២ ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើ៖
-យកសាច់ប៉ាតេ ផ្សិតក្រៀម ការ៉ុត និង មីសួ
ទៅចិញ្ច្រាំដាច់ដោយឡែកពីគ្នា ។
-បើកភ្លើងល្មមៗចាំខ្ទះក្តៅចាក់ប្រេងឆាចូលរួចបង់ផ្សិតនិងសាច់ប៉ាតេឆាឱ្យឆ្អិនល្មមដោយបន្ថែមរសជាតិជាមួយប្រេងផ្សិត
ស្ករស ទឹកស៊ីអ៊ីវ និង ម្រេចម៉ដ្ឋ ។
-បន្ទាប់មកដាក់ការ៉ុត និង មីសួ រួចឆាឱ្យឆ្អិនសឹមបិទភ្លើង
។
-ដាំទឹកឱ្យពុះទើបស្រុះស្ពៃក្តោបប្រហែល ២ នាទី
រួចស្រង់ចម្រោះទឹក ។
-ត្រដាងស្លឹកស្ពៃក្តោបលើជ្រញ់ដួសគ្រឿងឆារាយឱ្យស្មើពីលើរួចហើយរុំឱ្យដូចការរុំប៉កពៀរនិងកាត់ជាកង់ៗរួចយកមកតម្រៀបដាក់ចាន
។
-ស្រោចប្រេងល្ងបន្តិចពីលើនិងរោយល្ងលីងនិងស្លឹកជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើផងដែរមុននឹងទទួលទានទាន់នៅក្តៅៗ
។
គន្លឹះសុខភាព
៖ ស្ពៃក្តោបជាអាហារដែលមានសារជាតិសរសៃដែលជួយឱ្យអាការទល់លាមកនិងហើមពោះបានធូរស្បើយ
។
ម្យ៉ាងទៀតវាក៏សម្បូរដោយអាស៊ីដហ្វូលិចដែលជាសារធាតុចិញ្ចឹមដល់ទារកក្នុងផ្ទៃនិងជាធាតុផ្សំដ៏សំខាន់របស់គោលិកាឈាមក្រហមផងដែរ
៕
ADS HERE !!!